Pecan tarts


Tyhle pekanové košíčky mě na Pinterestu hned zaujali, protože recept obsahoval pár surovin a tvářil se dost jednoduše. A kupodivu to i jednoduché bylo. Největší obavu jsem měla z toho, jestli půjdou košíčky po upečení ven, protože se okolo nich nedává žádný papírový košíček, ale šly ven jak po másle.
Poznámky:
- muffinový plech před plněním těstem vymazat máslem/oleje a vysypat hrubou nebo polohrubou moukou
- těsto je po zpracování docela lepivé, pro práci s ním bylo ideální i neustále moučnit prsty
- lze použít libovolnou směs oříšků
- plnit by se to ideálně mělo opravdu do 3/4, při pečení se ta cukrové směs zvedne
- cukrová směs mi zbyla -> vzala jsem tedy oříšky a na pánvi jsem oříšky obalila v té cukrové směsi a následně dále využila


